Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 iunie 2021. Clotilde Armand continuă lupta cu mafia gunoaielor, Klaus Iohannis le strânge

Știrile zilei, 9 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.06.2021, 19:46

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 9 iunie 2021

1) Guvernul României a prelungit starea de alertă cu încă 30 de zile, pe întreg teritoriul ţării, începând din 12 iunie. Proiectul adoptat în şedinţa de Guvern şi anunţat de premierul Florin Cîţu vine cu noi măsuri de relaxare.

2) Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic, în timp ce se afla în maşină, la semafor. Primarul Sectorului 1, care e în război cu mafia gunoaielor, a declarat că gestul nu a intimidat-o şi că nu va ceda ameninţărilor. 

3) Cătălin Prunariu a fost desemnat director general al TAROM. Acesta este fiul primului cosmonaut român care a zburat în spaţiu, Dumitru Prunariu. În ultimii ani, el a fost comandant şi pilot instructor la compania de transport aerian.

4) Klaus Iohannis a participat la strângerea de deşeuri, pe malul râului Argeş, în cadrul campaniei Lets Do It Romania. Preşedintele a atras atenţia că marginea drumului şi albia râului nu sunt gropi de gunoi şi că trebuie să avem grijă de mediu.

5) O femeie de 80 de ani a murit după ce a fost operată de un agent de securitate al unui spital din Pakistan. Acesta s-a dat drept medic şi i-a efectuat o intervenţie chirurgicală, nefiind la prima experienţă de acest gen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 iunie 2021. Clotilde Armand continuă lupta cu mafia gunoaielor, Klaus Iohannis le strânge