Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 noiembrie 2021. Schimbare radicală în traficul din Bucureşti - proiect; Hackeri români, arestaţi

Știrile zilei, 9 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.11.2021, 12:22

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 9 noiembrie 2021

1) Liberalii au hotărât să înceapă negocierile cu PSD pentru formarea noului guvern. Însă există deja un conflict. Florin Cîţu vrea să fie premier, PSD spune că această variantă este exclusă.

2) Nicuşor Dan vrea să transforme radical Capitala. Primăria a aprobat un proiect prin care zeci de artere vor avea o bandă rezervată bicicliștilor şi pietonilor, iar limita de viteză va fi redusă.

3) Răsturnare de situaţie în cazul morţii cântăreţului Petrică Mîţu Stoian. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă după ce ar fi fost sesizaţi chiar de un medic legist.

4) Doi hackeri români au fost arestaţi în urma unei anchete a procurorilor DIICOT. Aceştia sunt suspectaţi că au aderat la reţele de atacatori informatici cunoscute pe plan mondial.

5) NATO şi-a exprimat preocuparea privind afluxul de imigranţi de la frontiera Belarusului cu Polonia. Alianţa nord-atlantică a somat regimul de la Minsk să respecte normele internaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 noiembrie 2021. Schimbare radicală în traficul din Bucureşti - proiect; Hackeri români, arestaţi