Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 9 septembrie 2021. Preot fals care a făcut o avere înşelând românii, arestat; City Insurance, la un pas de faliment

Știrile zilei, 9 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 09.09.2021, 15:30

Știrile zilei, 9 septembrie 2021

1) 26 de secretari de stat ai USR PLUS au fost demiși de Florin Cîțu. Premierul și-a motivat decizia spunând că aceștia nu pot fi și alături de AUR și într-un minister, unde pot influența negativ.

2) Un tânăr care pretindea că este preot ortodox și mergea cu Boboteaza prin casele oamenilor a fost arestat. Bărbatul a adunat 11.000 de lei timp de un an, cerând ajutoare de înmormântare.

3) Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat definitiv la 11 ani şi nouă luni de închisoare. Pedeapsa a fost dată în dosarul autostrăzii Nădlac - Arad, privind frauda cu fonduri europene.

4) Cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa de RCA e la un pas de faliment. City Insurance deține polițele a peste 3 milioane de români și ar putea rămâne fără autorizația de funcționare.

5) Naționala de fotbal a României a făcut egal în Macedonia de Nord, scor 0 la 0. Tricolorii au rămas astfel în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, din 2022.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 9 septembrie 2021. Preot fals care a făcut o avere înşelând românii, arestat; City Insurance, la un pas de faliment