Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 februarie 2021. Copiii se reîntorc la şcoală, iar UE reiterează obiectivul de a vaccina 70% dintre adulţi până la toamnă

Știrile zilei, 2 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 19:13

Rosse Stan prezintă ştirile zilei din 2 februarie 2021
Rosse Stan prezintă ştirile zilei din 2 februarie 2021
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 2 februarie 2021

1) Guvernul României a luat o decizie în privinţa modului de desfăşurare a cursurilor în şcoli, începând din 8 februarie, când începe semestrul al doilea. Anunţul făcut de Klaus Iohannis.

Citeşte şi: SONDAJ: Vă este frică să vă trimiteţi copiii la şcoală?

2) Au apărut primele imagini cu momentul în care bebeluşul din Suceava, care a murit după botez, este băgat în cristelniţă. Preotul a fost suspendat până la finalizarea anchetei.

3) Peste 80 de români au fost sechestraţi pe un aeroport din Mexic şi în cele din urmă deportaţi. Autorităţile mexicane le-ar fi refuzat accesul în urma identificării unor alerte.

4) Preşedinta Comisiei Europene spune că obiectivul Uniunii este să vaccineze anti-Covid 70% din populaţia adultă, până la sfârşitul verii.

5) SpaceX, compania lui Elon Musk, a anunţat primul zbor în spaţiu cu un echipaj format exclusiv din civili. Patru persoane vor fi la bordul navei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 februarie 2021. Copiii se reîntorc la şcoală, iar UE reiterează obiectivul de a vaccina 70% dintre adulţi până la toamnă