Antena Meniu Search
x

Video A venit iarna, la munte. Ninge de ore bune, iar în zona Masivului Postăvarul toate pârtiile sunt deschise

Ninge ca-n poveşti la munte. A revenit iarna, inclusiv pe pârtii, spre bucuria turiştilor, şi nu numai. 
Aseară, în masivul Postăvarul, unii turişti s-au plimbat cu telegondola pentru a se bucura de privelişte. În zona masivului toate pârtiile sunt deschise. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.03.2024, 08:20

Vezi și

Chiar dacă în Braşov şi împrejurimi plouă, în masivul Postăvarul a nins toată noaptea. Ceea ce înseamnă o calitate mult  mai bună a stratului de alunecare şi, deci o experienţă mult îmbunătăţită pentru practicanţii sporturilor de iarnă, fie că vorbim despre schi sau snowboarding. Sunt deschise pârtiile din zona superioară a domeniului schiabil al Braşovului.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iarnă pe pârtii, în plină primăvară

Pe acelaşi subiect

Mai precis, zona de deasupra staţiei inferioare de telescaun Ria. Practic, tot ce înseamnă pârtie între vârful Postăvarul şi staţia de telescaun Ruia va funcţiona în condiţii la care nu spera niciun iubitor al sporturilor de iarnă. Aşa va fi, cel mai probabil, şi în weekend, pentru că şi la această oră continuă să ningă în zona domeniului schiabil Postăvaru.

Tot aseară a nins şi în staţiunea montană Voineasa, din judeţul Vâlcea, unde utilajele au ieşit pentru a pregăti pârtiile, pentru turiştii care vor veni în weekend. Sunt zile cu o calitate a zăpezii nesperată, şi asta mulţumită ultimelor ninsori din această noapte.

Informare meteo de ploi şi vânt 

În jumătatea de est a ţării, însă, sunt preconizate ploi şi intensificări ale vântului, atenţionare valabilă până astăzi, la ora 10.00. Potrivit meteorologilor, vor fi precipitații moderate cantitativ în jumătatea de est a țării, unde și vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45...55 km/h.

Cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp și izolat peste 25 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » A venit iarna, la munte. Ninge de ore bune, iar în zona Masivului Postăvarul toate pârtiile sunt deschise