Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă meteo de vreme severă imediată, în mai bine de jumătate de ţară. Cod galben în 29 de judeţe

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe alerte nowcasting de vreme severă imediată cod Galben de polei, chiciură şi ceaţă foarte densă, valabilă pentru Bucureşti şi 29 de judeţe, în următoarele ore.

de Veronica Micu

la 17.01.2020 , 08:49

Ceaţă densă în mai multe judeţe, în următoarele ore
Alertă meteo de vreme severă imediată, în mai bine de jumătate de ţară. Cod galben în 29 de judeţe - Arhiva / imagine ilustrativă

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe alerte nowcasting de vreme severă imediată cod Galben de polei, chiciură şi ceaţă foarte densă, valabilă pentru Bucureşti şi 29 de judeţe, în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, la această oră sunt valabile mai multe atenționări cod galben de tip nowcasting care anunță ceață, chiciură și polei în 29 de județe. 

Până la ora 10.00 în Iaşi se anunță burniță care depune polei.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, până la ora 1.00, în județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Constanta, Tulcea, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Ialomiţa, Argeş, Prahova, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinţi se va semnala, până la ora 11.00, ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, dar și chiciură și polei, potrivit ANM.

Ceaţă densă pe A1, A2 şi alte drumuri din ţară

Ceața densă reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri pe mai multe drumuri din Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița – Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Olt, Teleorman, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrăzile A1 București – Pitești și Sibiu – Deva, A2 București – Constanța, A3 Turda – Borș și Ungheni – Iernut, A3 București – Ploiești și A10 Sebeș – Turda.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » Alertă meteo de vreme severă imediată, în mai bine de jumătate de ţară. Cod galben în 29 de judeţe