Antena Meniu Search
x

Noi alerte meteo de furtuni puternice cu efect imediat. Vijelii şi ploi torenţiale lovesc mai multe judeţe în următoarea oră

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări nowcasting cod portocaliu şi galben de ploi torenţiale şi vijelii pentru mai multe judeţe din ţară.

Vijelii şi ploi torenţiale lovesc mai multe judeţe în următoarea oră
ANM a emis noi alerte meteo de furtuni puternice cu efect imediat - Facebook

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări nowcasting cod portocaliu şi galben de ploi torenţiale şi vijelii pentru mai multe judeţe din ţară.

Actualizare ora 17:10 Județele Iaşi şi Arad intră sub incidenţa codului galben de furtuni puternice până la ora 18:30, potrivit ultimei actualizări făcute de meteorologi privind fenomenele cu efect imediat.

Actualizare ora 17:00 - ANM a emis noi alerte meteo de furtuni puternice cu efect imediat Cod galben de furtună pentru localităţi din judeţele Suceava, Mureş, Bacău, Neamţ şi Bihor, valabile până la ora 18:00.

Iniţial, meteorologii au emis avertismente până la ora 16:30, fiind în vigoare o alertă cod galben de vreme extremă în judeţul Bihor.

În mai multe judeţe se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificari ale vantului posibil cu aspect de vijelie.

De asemenea, până la ora 15:40, este în vigoare o alertă cod galben de vreme extremă în judeţele Vaslui, Bacău şi Iaşi. În aceste zone, se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, descărcări electrice.

Potrivit ANM, se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, descărcări electrice.

Fenomene asociate : averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Noi alerte meteo de furtuni puternice cu efect imediat. Vijelii şi ploi torenţiale lovesc mai multe judeţe în următoarea oră