Meniu LIVE
Search
x

Avertizare meteo: Cod galben de ceaţă în opt judeţe

Opt judeţe intră sub atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă. Este vorba de Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani și Suceava, unde ceaţa duce la scăderea vizibilităţii.

De Monica Palade la 21.02.2021, 07:42

Atenţionările nowcasting valabile până la ora 10.00 vizează câteva localități din județele Caraş-Severin, Cluj, Braşov și Sibiu, unde se anunță ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

O altă atenționare, în vigoare tot până la ora 10:00, vizează județele Botoşani și Suceava. Aici, la fel, este anunțată ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Până la ora 8:00 este sub atenționare Cod galben de ceață zona joasă a județului Timiş, iar până la ora 9:00 județul Vâlcea.

Conform Centrului Infotrafic, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită, însă este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județele Caraș-Severin, Cluj, Brașov, Sibiu, Timiș, Vâlcea, Botoșani și Suceava, vizibilititatea fiind redusă sub 200 de metri.

Citeşte şi: Vremea 21 februarie. Temperaturi în uşoară creştere. Prognoza meteo pentru Capitală

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Avertizare meteo: Cod galben de ceaţă în opt judeţe