Antena Meniu Search
x

Video Ce urmează de luni, după cea mai caldă săptămână de la începutul verii. Când scăpăm de caniculă

Caniculă extremă, furtuni puternice. Avem de toate şi nimic plăcut. Şi suntem în pragul unui weekend special, pentru că reprezintă exact mijlocul acestei veri. În egală masură, el încheie cea mai caldă săptămână de la începutul acestui an, dar care se pare că nu va fi singura de acest fel, din păcate. 

de Simona Căpşună

la 14.07.2023, 13:51

Vezi și

Codul de caniculă a fost restrâns, pentru astăzi și mâine. Însă, de luni, un nou val de caniculă va intra peste România și, cu siguranță, aceste atenționări de caniculă se avor actualiza. Weekend-ul aduce, în continuare, caniculă în sud.

Va fi foarte cald la mare. Mare atenție, se vor înregistra 33...34 de grade Celsius, enorm pentru zona plajei, să aibă mare grijă cei care sunt acolo.

Vestea bună este că temperaturile mai scad puțin sâmbătă și duminică. În restul țării, va fi un sfârșit de săptămână liniștit, din punctul de vedere al furtunilor.

Săptămâna viitoare, din nou caniculă în România

Pe acelaşi subiect

Până la finalul lunii iulie, rămânem cu temperaturile peste cele normal, în jumătatea de sud a țării și cu precipitații mai multe pe parte de nord. În rest, destul de puține față de cât ar fi necesar.

17 – 24 iulie 2023

În săptămâna 17 – 24 iulie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, nord-estice și centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice. În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

24 – 31 iulie 2023

În săptămâna 24 – 31 iulie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

31 iulie – 7 august 2023

În săptămâna 31 iulie – 7 august, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, centrale și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

7– 14 august 2023

În săptămâna 7– 14 august, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Ce urmează de luni, după cea mai caldă săptămână de la începutul verii. Când scăpăm de caniculă