Antena Meniu Search
x

Video Cea mai caldă dimineaţă de noiembrie înregistrată vreodată în ţară. Temperaturi record la nivel european, în România

Calendaristic, în mai puţin de o lună începe iarna. Vremea însă ne cam induce în eroare. Pare mai degrabă iunie-iulie. Au fost temperaturi de vară astăzi. Până la 28 de grade au arătat termometrele. Nu ne plângem deloc, n-ar fi rău să ne mai bucurăm de soare. Iată unde a fost cel mai cald, dar şi la ce să ne aşteptăm în acest weekend.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 16:52

Vezi și

Ieri a fost doborât un record vechi de 60 de ani. Temperaturile au fost chiar şi cu 10 grade mai ridicate decât ar fi normal la începutul lunii noiembrie. Iar ziua a început, de asemenea, cu vreme deosebit de caldă. 

Cea mai caldă dimineaţă de noiembrie în România

A fost cea mai caldă dimineaţă de noiembrie de când se fac măsurători în România. În Drăgăşani, spre exemplu, au fost 13,9 grade faţă de 13,1 - vechiul record. Mai ales în jumătatea sud-estică a ţării, temperaturile au continuat să urce. La ora 14 s-au înregistrat 28 de grade la Călăraşi, 27 la Feteşti şi Pătârlagele şi 26 la Giurgiu.

Prognoza meteo pentru perioada 8 noiembrie - 6 decembrie 2021 poate fi consultată pe Observatornews.ro. Aflaţi aici cum va fi vremea în România.

Vreme caldă în Bucureşti. Prognoza meteo pentru weekend

Şi bucureştenii au avut parte de atmosferă ca de vară. La ora 14:00 erau 25 de grade, dar de mâine temperatura în Capitală nu va mai depăşi 17 grade şi, în plus, atmosfera va fi mohorâtă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Cea mai caldă dimineaţă de noiembrie înregistrată vreodată în ţară. Temperaturi record la nivel european, în România