Antena Meniu Search
x

Cea mai caldă zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani. Meteorologii vin cu veşti bune

Cea mai lungă duminică a anului a fost şi cea mai caldă zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani. Temperaturile au urcat până la 29 de grade, la fel ca în mijlocul verii. Românii s-au bucurat de soarele generos în parcuri, la terase sau chiar la mare.

Vezi și

Cea mai lungă duminică a anului a fost şi cea mai caldă zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani. Temperaturile au urcat până la 29 de grade, la fel ca în mijlocul verii. Românii s-au bucurat de soarele generos în parcuri, la terase sau chiar la mare. Ne aşteaptă o săptămână cu vreme estivală, care coincide cu vacanţa elevilor. 

Copiii s-au bucurat de vacanţă, dar şi de vremea frumoasă de la malul mării, căutând comori în nisip. Şi cei mari au căutat relaxare, în faţa unei limonade cu mentă. 

Au fost 23 de grade azi la Constanţa, iar promenada din faţa cazinoului s-a umplut încă de dimineaţă. 

1.500 de persoane şi-au petrecut după-amiaza la cel mai mare cros pe nisip, pe plaja Modern. Nicoleta şi-a adus şi pisica, pe Pufulete.

Soarele a încălzit şi Capitala, unde parcurile au fost pline.

Cel mai cald a fost la Cernavodă şi Feteşti. 29 de grade. Meteorologii au veşti bune şi pentru zilele următoare.

Alina Şerban, meteorolog ANM: Până miercuri, în toată ţara, iar până spre sfârşitul săptămânii doar în regiunile vestice şi nord-vestice, unde se vor înregistra în continuare maxime de 25-26 de grade.

Vorbim de temperaturi cu 10-15 grade mai mari decât ar fi normal în această perioadă. Vara indiană este adusă de un val de aer tropical dinspre Africa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Cea mai caldă zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani. Meteorologii vin cu veşti bune