Antena Meniu Search
x

Cod roşu de ploaie, sâmbătă seară, într-un judeţ din ţară

Vremea în România, sâmbătă, 18 noiembrie 2023. Meteorologii ANM au emis cod roşu de ploi în zone dintr-un judeţ din ţară, începând cu ora 20:30. Avertizarea meteo este valabilă până la ora 23:00.

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 20:22

Avertizare meteo 18 noiembrie. Meteorologii au emis, sâmbătă seara, o avertizare nowcasting de ploi pentru municipiul Constanţa şi alte patru localităţi. În Constanţa, mai multe zone au fost deja inundate în urma ploilor din cursul zilei.

Cod roşu de ploaie în Constanţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă seară, o avertizare nowcasting Cod roşu pentru judeţul Constanţa, localităţile Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Lumina, Corbu.

În aceste zone va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 30…50 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantităţi de peste 50 l/mp. Codul roşu este valabil de la ora 20.15 până la ora 23.00.

Cod roşu de ploaie în Constanţa

Mai multe zone din municipiul Constanţa au fost inundate, sâmbătă, în urma unei ploi torenţiale, iar la dispeceratul Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa au fost primite aproape 80 de sesizări. De asemenea, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a zece copaci care au fost dărâmaţi de vânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Cod roşu de ploaie, sâmbătă seară, într-un judeţ din ţară