Antena Meniu Search
x

Februarie a început cu temperaturi istorice: maximă de 20 de grade în România

Februarie a început cu temperaturi istorice în România. Au fost chiar şi 20 de grade, iar ghioceii au răsărit în aproape toată ţara.

de Redactia Observator

la 01.02.2020, 20:25

Vezi și

Februarie a început cu temperaturi istorice în România. Au fost chiar şi 20 de grade, iar ghioceii au răsărit în aproape toată ţara. În tricouri şi cu ochelari de soare, românii au umplut terasele ca-n plină vară. Iar meteorologii spun că vremea va rămâne foarte caldă cel puţin până miercuri. 

Trăim unul dintre cele mai calde începuturi de februarie din istorie. Ziua a adus temperaturi record, de până la 20 de grade în Calafat, unde au înflorit magnoliie. În Bucureşti, au fost 17 grade. Corcoduşii au înmugurit, iar ghioceii au răsărit. În timp ce oamenii au înlocuit hainele de iarnă cu cele... de vară. 

La Timişoara, terasele din centru au fost pline ca-n luna mai. Temperaturile extrem de ridicate i-au luat prin surprindere şi pe meteorologi. La Târgovişte termometrele au arătat 19 grade. La fel de cald a fost şi în centrul ţării, dar şi în Moldova, unde au fost şi 17 grade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii spun că şi în zilele următoare, temperaturile vor ajunge până la 18 grade în sud-vestul ţării. Abia începând de miercuri, vremea începe să se răcească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Februarie a început cu temperaturi istorice: maximă de 20 de grade în România