Antena Meniu Search
x

Video Fuioare ca de tornadă în România. Ce anunță norii "Arcus", care dau senzația că strivesc pământul

De la tricou, la geacă. Temperaturile au scăzut cu 15 grade Celsius peste noapte şi ne-au făcut să trecem, brusc, la haine mai groase. Au apărut în peisaj şi ploile, care au provocat multe accidente pe şosele. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 04.09.2023, 19:35

Vezi și

Nori ameninţători anunţau încă de aseară că vremea se înrăutăţeşte. În vestul ţării, în Bihor, au apărut fuioare ca de tornadă. 

Cerul a arătat ameninţător şi la Arad. Nori de tip shelf-cloud, care anunţă vijelii iminente, au dat senzaţia că strivesc oraşul, atât de jos erau. 

O noapte furtunoasă în aproape toată ţara a alungat temperaturile aproape caniculare

Andreea Milea, reporter Observator: Vremea s-a răcit brusc în Bucureşti. După ce ieri au fost 34 de grade Celsius şi soare puternic, acum nu sunt mai mult de 24 de grade iar vântul amplifică senzația de frig. Aşadar, în 24 de ore, temperaturile au scăzut cu 10 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Schimbarea s-a simţit cel mai dramatic în Lunca Dunării. Termometrele au arătat 20 de grade Celsius, după ce ieri au fost 33 de grade.

Mihai Timu, meteorolog ANM: Masele de aer se mişcă dintr-o parte într-alta. Este adevărat că a pătruns un aer mai rece, astăzi vorbim de o vreme local răcoroasă, în multe zone din ţară sunt maxime sub 20 - 22 de grade.

S-a răcit vremea în România. Oamenii au scos hainele groase din șifonier

La Suceava, după o săptămână de caniculă, temperaturile au fost zgârcite astăzi şi i-au făcut pe localnici să tremure. Oamenii au scos hainele groase din şifonier.

Lolcanică: Din copilărie, când eram eu, erau patru anotimpuri, acum sunt doar două, cald şi frig. Nu mai e cum a fost înainte.

După frig au venit şi ploi torenţiale, care au scăzut vizibilitatea. Într-o oră şi jumătate s-au produs cinci accidente cu 10 maşini în Argeş. Şapte oameni au fost răniţi. De miercuri, temperaturile vor creşte în toată ţara, iar la câmpie vor trece de 30 de grade Celsius în fiecare zi. Ploile vor fi tot mai puţine şi soarele va străluci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Fuioare ca de tornadă în România. Ce anunță norii "Arcus", care dau senzația că strivesc pământul