Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Furtună în București: O femeie a fost rănită de un copac, 19 mașini avariate pe timpul Codului Galben

Furtună în București. O persoană a fost rănită de un copac care a căzut, vineri seara, pe Aleea Barajul Sadului, din Capitală. Au fost avariate 19 mașini pe timpul codului galben de vreme rea, spun pompierii.

de Redactia Observator

la 19.05.2023 , 18:30

furtună în București 19 mai 2023 Furtună în București: O femeie a fost rănită de un copac, 19 mașini avariate pe timpul Codului Galben - Observator

Potrivit ISU București - Ilfov, ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, până la ora 18:00, au fost gestionate 39 de intervenții în București, pentru îndepărtarea a 34 de copaci. Patru elemente de construcție s-au desprins din cauza vântului și o schelă a căzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Furtună în București, vineri seara. Pompierii spun că au fost avariate 19 autoturisme

Pe acelaşi subiect

O persoană a fost surprinsă de un copac căzut pe Aleea Barajul Sadului. Aceasta a fost extrasă conștientă și transportată la spital.

ISU Bucureşti-Ilfov a primit, vineri, zeci de apeluri care semnalau probleme provoate de vântul puternic. Sunt în derulare intervenţii pentru îndepărtatea unor copaci căzuţi, pe linia de tramvai 41, la Pasajul Băneasa, la Gara de Nord, dar şi în curtea Colegiului Şcoala Centrală.

Pe strada Radu Beller un copac a căzut peste o maşină, dar nu au fost semnalate victime. Ta Teatrul Odeon a fost semnalată o bucată de tablă care se poate desprinde. De asemenea, se intervine pentru asigurarea unei schele metalice care pune zona în pericol.

Potrivit meteorologilor, Capitala s-a aflat, vineri, sub avertizare cod galben de vânt puternic, până la ora 18.00.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Furtună în București: O femeie a fost rănită de un copac, 19 mașini avariate pe timpul Codului Galben