Antena Meniu Search
x

Gerul nu se înmoaie nici în următoarele zile. De când vom avea temperaturi peste 15°C, în februarie

Ieri am avut parte de cea mai friguroasă dimineaţă din această iarnă, minus 23 de grade Celsius la Intorsura Buzăului. Şi în Capitală, după mai multe zile şi nopţi cu temperaturi negative, toate lacurile au îngheţat aproape complet. Iarna îşi mai arată colţii doar câteva zile. De săptămâna viitoare vor fi temperaturi de primăvară, 16 grade Celsius. 

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 08:01

Vezi și

Cel mai frig a fost la Întorsura Buzăului, - 23 de grade Celsius. La Joseni, au fost -17, iar la Miercurea Ciuc şi Târgu Secuiesc - 15.

În Capitală, a fost ceva mai cald, dar tot foarte frig, -5 grade Celsius. La prima oră, lacurile din Bucureşti erau complet îngheţate. Din loc în loc doar lebedele au spart gheaţa în căutarea peştilor cu care să se hrănească. Oamenii s-au înarmat cu mai mutle rânduri de haine ca sa faca fata temepraturolor mici.

Şoferii s-au trezit cu maşinile acoperite de gheaţă. Multi au avut de aşteptat inainte sa plece la drum. Există însă soluţii mai eficiente.

Paradisul de la 2.000 de metri altitudine

Pe acelaşi subiect

La aproape 2.000 de metri altitudine, iarna a creat un peisaj spectaculos.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Suntem în Masivul Postăvaru, pe vârful cu acelaşi nume şi vreau să vă spun că exact aşa arată răsăritul la 1.799 de metri. Este o dimineaţă superbă, sunt minus 13 grade, dar frigul nu se simte aproape deloc.

Gerul nu se înmoaie nici în următoarele zile.

Mihai Timu, meteorolog ANM: În noaptea care urmează, în estul Transilvaniei vor fi din nou temperaturi foarte scăzute, la polul frigului, ne aşteptăm undeva în jurul a -22 de grade.

De vineri însă vremea se schimbă radical, iar de săpătmâna viitoare vom avea chiar temeperaturi de primăvară, 16 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Gerul nu se înmoaie nici în următoarele zile. De când vom avea temperaturi peste 15°C, în februarie