Antena Meniu Search
x

Video Ger de crapă pietrele la final de ianuarie, în România, cu temperaturi de minus 23 de grade în depresiuni. De miercuri, vremea se încălzeşte

Avem de îndurat vreme rea în continuare. După episodul de viscol puternic care a cuprins acum două săptămâni jumătate de ţără, un nou episod de iarnă severă cu temperaturi extrem de scăzute loveşte România. În unele regiuni minimele pot coborî chiar până la minus 18 grade Celsius. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 08:26

Vezi și

Meteorologii spun să ne aşteptăm la ger, în special dimineaţa,  în zonele montane şi în depresiuni. Noaptea va fi ger puternic în Transivania, Maramureş, în nordul şi centrul Moldovei, dar şi în dealurile subcarpatice ale Munteniei.

Un nou val de ger loveşte România

Vorbim despre temperaturi minime care se vor situa în general între minus 12 grade şi 0 grade Celsius, iar local, în depresiunile Carpaţilor Orientali, se vor înregistra valori ce vor atinge minus 17...18 grade Celsius. Cât despre temperaturile maxime, acestea nu vor trece de 5 grade Celsius. 

De asemenea, potrivit meteorologilor, îşi va face prezentă şi ceaţa, asociată cu depunere de chiciură, în zonele vestice, dar şi centrale.

Pe acelaşi subiect

Temperaturi minime înregistrate în această dimineață:

- 23 grade Întorsura Buzăului

- 17 grade Joseni

- 15 grade Miercurea Ciuc

- 15 grade Târgu Secuiesc

- 14 grade Sfântu Gheorghe CV

- 14 grade Topliţa

Temperaturi de 15 grade, spre finalul săptămânii

Vestea bună este că de miercuri ar trebui să scăpăm de ger.

Cerul se va degaja, atmosfera se va încălzi, astfel că, în sud-est, în sud şi în sud-vest, spre final de săptămână, ar trebui să ne bucurăm de 12 până la 15 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Ger de crapă pietrele la final de ianuarie, în România, cu temperaturi de minus 23 de grade în depresiuni. De miercuri, vremea se încălzeşte