Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, ce se întâmplă în Constanţa! A venit marea la noi". O rupere de nori a făcut prăpăd în stațiunile de pe litoral

Minivacanţa de Sfânta Maria s-a încheiat cu ploi şi vijelii. A fost rupere de nori, ieri, în Constanţa şi în staţiuni, unde şi localnicii şi turiştii au fost puşi pe fugă de vremea rea. A plouat însă zdravăn şi în Braşov, Brăila sau Tulcea, unde acumulările de apă au încurcat circulaţia şi în oraşe, dar şi pe drumurile naţionale.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 08:27

Vezi și

A fost alertă de vijelii și ploi torențiale în judeţul Braşov. În Săcele, canalizarea n-a mai făcut faţă, iar oamenii au fost nevoiţi să încalţe cizme de cauciuc pentru a merge pe stradă.

ISU a trimis mesaj prin RO-Alert cu privire la codul portocaliu de instabilitate atmosferică.

Mamă, ce se întâmplă în Constanţa!

Poţi să înoţi!

Pe acelaşi subiect

Adevărat!

A venit marea la noi!

Imaginile sunt filmate în zona cazinoului din Constanţa. Aici, din cauza vremii nefavorabile, s-a anulat şi concertul "Ave Maria", programat în zi de sărbătoare. Iar în zona Delfinariului, o maşină a rămas blocată în apă. Oamenii din ea, o familie cu un copil mic, au fost nevoiţi să o ia pe jos, iar pentru autoturism a fost chemată o firmă de tractări auto. 

Mai multe localităţi constănţene au fost ieri sub cod portocaliu de vreme rea. 

Cantitatea de apă căzută a atins şi 40 de litri pe metru pătrat.

Ploi torenţiale şi inundaţii în ultima zi de minivacanţă

Şi în Mamaia a fost emisă avertizare RO-Alert de furtună puternică.

A plouat cu găleata şi în Brăila şi Tulcea. Din cauza apei care s-a acumulat pe carosabil, circulaţia s-a blocat pe o porţiune a Drumului Naţional 22A.

În Buzău, o furtună care a durat o jumătate de oră, a dat peste cap traficul din oraş. Potopul a început puțin după ora 15.00. În câteva minute, străzile s-au trasformat în lacuri. Mai mulți arbori au fost culcați la pământ de vântul puternic. Un copac a căzut în mijlocul unei terase, dar din fericire, fără să rănească pe cineva. De ploaie s-au bucurat doar acești câini, care s-au bălăcit minute bune în bălțile formate pe străzi. 

După mai bine de patru luni, a plouat torenţial şi în comuna vasluiană Viişoara, în zonele joase ale comunei înălţimea apei în culturi atingând peste un metru. Din fericire, în afara faptului că au fost inundate peste 100 de hectare de păşune, nu au fost înregistrate alte pagube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » "Mamă, ce se întâmplă în Constanţa! A venit marea la noi". O rupere de nori a făcut prăpăd în stațiunile de pe litoral