Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 16 august 2022. Temperaturi maxime de 34 de grade Celsius și condiții de furtuni

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 august 2022.

de Redactia Observator

la 15.08.2022, 15:33

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele montane și submontane, precum și în nordul, centrul și estul țării. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20...30 l/mp și izolat 40 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe alocuri. Disconfortul termic va fi în creștere în regiunile sudice și vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade și disconfort termic în creștere. Cerul va fi variabil, ziua cu perioade scurte în care vor fi posibile înnorări, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 17...19 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp și vor fi condiții de grindină. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă, iar disconfortul termic se va accentua. Cerul va avea unele înnorări după-amiaza și seara când, trecător, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Vremea 16 august 2022. Temperaturi maxime de 34 de grade Celsius și condiții de furtuni