Antena Meniu Search
x

Meteo: Cod galben de ger în 13 județe. Temperaturile scad până la -25 de grade Celsius, în următoarele trei zile

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ger, valabilă până sâmbătă, în 13 județe. Potrivit specialiștilor, în aceste zone vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi care se vor situa în general între -25 și -18 grade Celsius.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.02.2023, 10:24

Astfel, în cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureșului și Moldovei, vremea va fi, de miercuri până sâmbătă, deosebit de rece. Mai ales noaptea și dimineața va fi ger, iar temperaturile minime se

vor situa în general între -25 și -18 grade.

Potrivit avertizării ANM, nopțile și diminețile vor fi local geroase și în restul țării, astfel că temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -18 și -8 grade.

Harta județelor afectate de codul galben

meteoromania.ro

Pe acelaşi subiect

Județele vizate sunt Maramureș, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Sibiu, Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui.

Prognoză meteo București. Urmează 4 zile cu temperaturi de minus 10 grade Celsius

Vremea va fi foarte rece, de miercuri până sâmbătă, în București, cu temperaturi ce scad până la minus 10 grade. În intervalul miercuri ora 10.00 - duminică ora 10.00, vremea va fi rece, geroasă în timpul nopților și dimineților. Vor fi temperaturi maxime de 0...4 grade și minime de -8...- 6 grade, mai coborâte în zona periurbană până în jurul valorii de -10 grade. Cerul va prezenta înnorări pe parcursul zilei de miercuri (08 februarie) când trecător va mai ninge slab, apoi va deveni mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Vremea » Meteo: Cod galben de ger în 13 județe. Temperaturile scad până la -25 de grade Celsius, în următoarele trei zile