Antena Meniu Search
x

Video Ninge abundent în centrul țării. DRDP Brașov: Nu plecați la drum dacă nu sunteți pregătit pentru condiții de iarnă

La această oră, ninge abundent în centrul țării. În urmă cu puţin timp, DRDP Brașov a anunţat a acționat în cursul nopții cu 50 de utilaje de deszăpezire. Până acum, au fost răspândite peste 300 de tone de materiale antiderapante.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 08:54

Șoferii sunt rugați să conducă prudent și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic.

"Ninge în continuare în centrul țării! În acest moment ninsorile abundente continuă în zona montană a județelor Brașov și Covasna. DRDPBrasov a acționat în cursul nopții cu 50 de utilaje de deszăpezire care au răspândit aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante. Nu plecați la drum dacă nu sunteți pregătit pentru condiții de #iarnă și adaptați stilul de condus condițiilor de trafic!", au transmis pe Facebook reprezentanții DRDP Brașov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Temperaturi resimțite înregistrate la ora 8:

-15 grade Vf Omu

-14 grade Țarcu

-11 grade Bâlea

-10 grade Călimani

-10 grade Ceahlău

-7 grade Fundata 

-5 grade Băișoara 

-4 grade Bisoca 

-3 grade Târgu Lăpuș 

-2 grade Târgovişte

-1 grad Timișoara

-1 grad Rădăuţi

0 grade Galați

0 grade Pitești

0 grade Cluj-Napoca

0 grade Oradea

Ninge în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Dâmbovița și Harghita

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de ploaie, pe mai multe artere rutiere din județele: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea. 

De asemenea, în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Dâmbovița și Harghita, precipitațiile sunt sub formă de ninsoare. Totodată, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe drumurile din județul Timiș, cu vizibilitate scăzută sub 200 de metri.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie, pe alocuri chiar torențială. Pe autostrada A2 București-Constanța există și risc de acvaplanare.

Cod galben de ninsori şi viscol la munte

În intervalul de valabilitate 25 martie, ora 02:00 – 25 martie, ora 20:00, este în vigoare un cod galbem de ninsori şi viscol la munte. În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă (în general la peste 1700 m) unde rafalele vor depăși 80...90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității. Pe parcursul zilei de luni (25 martie) în Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul și sudul Olteniei și în sudul Transilvaniei vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Ninge abundent în centrul țării. DRDP Brașov: Nu plecați la drum dacă nu sunteți pregătit pentru condiții de iarnă