Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O furtună de cod portocaliu a făcut prăpăd în Bucureşti. Temperatura a scăzut cu 10 grade în doar o oră

A fost rupere de nori în Bucureşti! O furtună puternică de cod portocaliu a rupt mai mulţi copaci şi a inundat străzile. În doar o oră, a scăzut temperatura cu 10 grade. Arborii îndoiţi de vântul puternic au distrus mai multe maşini şi în Ploieşti.

de Denisa Dicu

la 19.07.2024 , 19:32

Furtuna de cod portocaliu a lovit Capitala cu o forţă uriaşă. În numai o oră, ploaia cu tunete, fulgere şi rafele puternice, pe 60 de kilometri pe oră a rupt mai mulţi copaci.

Prăpăd după o furtună de cod portocaliu

Pompierii au intervenit pentru a îndepărta acest copac care a cazut pe carosabil, în calea mașinilor. Până la finalizarea intervenției, traficul pe bulevardul Bucureștii Noi a fost blocat timp de aproape 30 de minute. În unele zone a plouat atât de mult încât străzile au fost complet inundate, iar maşinile înaintau cu greu prin apă. 

Vezi și

Pe timpul avertizării de cod portocaliu, temperatura a scăzut în Bucureşti cu 10 grade Celsius. Din cauza furtunii puternice, două zboruri care trebuiau să ajungă pe aeroportul din Bucureşti au ratat aterizarea, potrivit Boarding Pass. 

În Ploieşti a plouat atât de tare încât perdeaua de apă abia a acoperit văzduhul şi abia se mai putea vedea câţiva metri în faţă. Un arbore uriaş a fost rupt în două de vânt şi a fost aruncat peste două maşini parcate. Astăzi, un sfert de ţară este până la ora 9 sub cod galben de furtuni. 

În următoara perioadă, temperaturile vor fi normale pentru luna lui Cuptor, nu mai mult de 35-36 de grade. Ploile vor apărea în aproape toată ţara şi vor mai reduce din seceta extremă care s-a întins de câteva luni în cele mai multe regiuni. 

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » O furtună de cod portocaliu a făcut prăpăd în Bucureşti. Temperatura a scăzut cu 10 grade în doar o oră