Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină

Administraţia Națională de Meteorologie a emis vineri, 19 iulie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 22 iulie - 19 august 2024. Potrivit specialiștilor, pe parcursul săptămânii viitoare valorile de temperaturã se vor pondera în cea mai mare parte a ţãrii.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 07:38

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 19 iulie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 22 iulie - 19 august 2024.

"Pe parcursul săptămânii viitoare valorile de temperaturã se vor pondera în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã vremea se va menţine calduroasă în partea de sud-sud-est, dar şi în zona de câmpie din vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului pe arii extinse în zonele montane, submontane, în regiunile sudice, în centru și pe alocuri în restul teritoriului. Pe spaţii restrânse, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi izolat vor fi posibile cãderi de grindinã", spun specialiștii de la ANM.

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo 22 - 29 iulie 2024

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, regimul puviometric va fi excedentar, mai ales în sud-estul teritoriului.

Vremea 29 iulie - 5 august 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 5 - 12 august 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și sudice. 

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile estice și sud-estice, iar în rest va fi deficitar.

Vremea 12 – 29 august 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice și sudice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Redactia Observator Like
Întrebarea zilei
Aveţi activate mesajele RO-Alert pe telefon?
Observator » Vremea » Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină