Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pe 29 noiembrie în București. Vreme foarte rece în Capitală

Prognoza meteo pe 29 noiembrie nu are vești bune în București. Vremea va fi foarte rece, Capitala fiind, de asemenea, afectată de un val de aer siberian ce lovește România.

Ninsoare pe o stradă din București
Vremea pe 29 noiembrie va fi foarte rece în București - Mediafax Foto via Hepta

Prognoza meteo pe 29 noiembrie nu are vești bune în București. Vremea va fi foarte rece, Capitala fiind, de asemenea, afectată de un val de aer siberian ce lovește România.

În noaptea de miercuri spre joi, cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului vor mai fi posibile fulguieli. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze la rafală de 40...50 km/h. Temperatura minimă va fi de -7...-5 grade.

Prognoza meteo pe 29 noiembrie în București

Joi, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4...-3 grade şi o minimă de -7...-6 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Vor fi înnorări, dar probabilitatea de ninsoare redusă. Presiunea atmosferica va fi în creştere.

Pe acelaşi subiect

- Consultă și cum va fi vremea pe 29 noiembrie în restul țării

Vremea în Capitală în zilele următoare

Vineri, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea, estimează ANM. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător fulguială.

Sâmbătă, de asemenea, va fi vreme foarte rece, în București. Maximele vor fi de minus 3, minus 2 grade ziua, iar minimele de minus 10 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pe 29 noiembrie în București. Vreme foarte rece în Capitală