Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo ANM: 17 județe, sub cod galben de ploi. Vremea în România, 11 septembrie 2022

Vremea în România, 11 septembrie 2022. 17 județe din Maramureș, Transilvania, Moldova și nordul Crișanei sunt sub atenționare cod galben de ploi până duminică noaptea, potrivit avertizării Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 11:09

Codul galben de ploi intră în vigoare duminică la ora 10.00 și expiră la ora 23.00 În acest interval, în Maramureș, local în Transilvania, Moldova și nordul Crișanei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe arii restrânse grindină.

Meteo. Cod galben de ploi în 17 judeţe

Este vorba de județele Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Suceava, Brașov, Neamț, Bacău, Botoșani, Iași, Vaslui. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse și în restul țării.

Pe acelaşi subiect

Vremea în Bucureşti. Temperaturile scad în Capitală

Temperaturile scad ușor, duminică, în Capitală, dar rămân peste normele climatologice ale perioadei, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, relatează Mediafax.

Prognoza meteo 12 - 19 septembrie 2022

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice, centrale și nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, centrale și la munte, precum și în extremitatea de sud-est a țării, dar și local deficitar în sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Vremea 19 - 26 septembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Prognoza meteo 26 septembrie - 3 octombrie 2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea 3 - 10 octombrie 2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Prognoza meteo ANM: 17 județe, sub cod galben de ploi. Vremea în România, 11 septembrie 2022