Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 11 septembrie 2022. Temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, maximele vor atinge 29 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 10.09.2022, 15:29

peisaj de toamnă în Transilvania
Vremea 11 septembrie 2022. Temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, maximele vor atinge 29 de grade Celsius - Shutterstock

În sudul și sud-estul țării vremea se va menține mai caldă decât în mod normal în prima jumătate a lunii septembrie, în timp ce în rest vor fi valori termice în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și trecător descărcări electrice în regiunile nord-vestice, nordice, centrale, la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, pe alocuri în sud-vest, dar și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Valorile termice vor scădea ușor, dar se vor situa în continuare peste normele caracteristice datei. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei, trecător, vor fi condiții să plouă slab. Vântul  va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala averse și trecător descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări temporare și, trecător, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 11 septembrie 2022. Temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, maximele vor atinge 29 de grade Celsius