Antena Meniu Search
x

Video Va ninge în Bucureşti, din această noapte. ANM a emis o informare de vreme rea în aproape toată ţara, până vineri dimineaţă

Meteorologii anunţă câteva zile cu temperaturi scăzute și cu multe precipitații. ANM a emis, în această dimineață, o informare de ploi, lapoviță și ninsori în aproape toată țara, inclusiv în Capitală.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 13:57

Vezi și

Meteorologii anunţă câteva zile cu temperaturi scăzute și cu multe precipitații.

Strat de zăpadă la munte și în Moldova

ANM a emis, în această dimineață, o informare de ploi, lapoviță și ninsori în aproape toată țara, inclusiv în Capitală. În această seară, la ora 18.00, intră în vigoare o informare cu privire la precipitații care vor ajunge în toată țara și care vor fi însemnate cantitativ în special în sudul teritoriului, unde vor cădea în jur de 20 de litri pe metru pătrat. Și vântul va sufla cu putere, va depăși 45 km/oră la rafală.

În această noapte vor predomina ploile, dar, treptat, acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar la munte și Moldova se va depune și strat de zăpadă.

Pe acelaşi subiect

Vremea se răcește în Capitală. Ploi și ninsori până vineri dimineață

Meteorologii anunță ploi și ninsori în Capitală, cu vânt moderat și cu temperaturi în scădere, până vineri dimineața. Astfel, de miercuri de la ora 18.00 până joi la ora 8.00, în Capitală, cerul va avea înnorări și vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar din a doua parte a nopții, posibil se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale de 35-45 km/h). Temperatura minimă va fi de 0...1 grad.

De joi dimineața până vineri la ora 8.00, valorile termice vor scădea, astfel că temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații mixte, apoi seara și noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Va ninge în Bucureşti, din această noapte. ANM a emis o informare de vreme rea în aproape toată ţara, până vineri dimineaţă