Antena Meniu Search
x

Video Vara vine cu ploi torenţiale şi zăpadă. În staţiunea Munţii Băişoarei din Cluj a nins ca în plină iarnă

Aproape întreaga ţară este sub cod galben ori portocaliu de vreme rea, iar mai multe judeţe au fost lovite de vijelii, grindină şi vânt puternic seara trecută. Cea mai mare piaţă de flori din Timişoara a fost inundată, iar în staţiunea Munţii Băişoarei, din judeţul Cluj, a nins ca în plină iarnă. 

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 08:32

Vezi și

A plouat cu grindină cât bobul de mazăre, seara trecută, la Timişoara! Oamenii, surprinşi de vremea rea, au fost nevoiţi să se adăpostească pe unde au putut. Şi traficul a fost paralizat...

Ploaia torenţială i-a surprins şi pe comercianţi. În cea mai mare piaţă de flori din Timişoara au curs şiroaie printre tarabe. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar florarii au pus mâna pe mături şi au încercat să înlăture apa acumulată în interiorul pieţei.

A plouat cu găleata şi în judeţul Vâlcea. Zeci de gospodării au fost inundate în localitatea Lungeşti, iar pompierii militari au intervenit cu motopompele pentru evacuarea apei din locuinţe.

În staţiunea Munţii Băişoarei a nins ca-n miez de iarnă

Pe acelaşi subiect

Mai era doar o zi până la începerea verii, dar în staţiunea Munţii Băişoarei a nins ca-n miez de iarnă. Situată la peste 1.300 de metri altitudine, staţiunea a fost acoperită complet de zăpadă.

Aproape toată ţara se află sub cod galben de vreme rea, în timp ce judeţul Tulcea şi zona costieră a județului Constanţa se află sub cod portocaliu.

Va ploua abundent şi se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 50 de litri pe metru pătrat, avertizează meteorologii. Codurile de vreme rea sunt valabile până în această seară, la ora 21:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vara vine cu ploi torenţiale şi zăpadă. În staţiunea Munţii Băişoarei din Cluj a nins ca în plină iarnă