Antena Meniu Search
x

Video Vreme de iarnă: zonele din România unde va ninge în weekend. Temperaturi de până la - 6 grade

Românii îşi pot pregăti echipamentul de iarnă, pentru că va fi un weekend plin de zăpadă. În judeţul Caraş Severin ninge ca în poveşti, iar pe muntele Semenic stratul de zăpadă este unul generos. La fel şi pe DN 17, Pasul Tihuța, la limita dintre judeţele Suceava și Bistrița-Năsăud. Pe şosele sunt deja utilaje de deszăpezire. 

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 07:55

Vezi și

Pe Muntele Semenic a nins suficient cât să se aştearnă un strat generos de omăt. Aşa că oamenii deja îşi pregătesc echipamentul pentru distracţie. Noaptea, temperaturile ajung la minus 6 grade Celsius, iar ziua scad până la minus un grad. Suficient ca stratul de zăpadă să se menţină şi chiar să crească pe măsură ce ninge. 

Vreme de iarnă în România

Dacă unii se bucură din plin de stratul gros al omătului, alţii muncesc la foc automat. În judeţul Caraş Severin, pe Drumul Naţional 57B Oravița spre Bozovici, drumarii au intervenit cu lamă şi material antiderapant pentru degajarea drumurilor viscolite. La fel şi pe Drumul Naţional 17. Chiar la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud, echipele de dezăpezire au fost nevoite să intervină pe Pasul Tihuţa. 

Meteorologii anunţă că în acest sfârşit de săptămână temperaturile vor mai creşte în toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vreme de iarnă: zonele din România unde va ninge în weekend. Temperaturi de până la - 6 grade