Antena Meniu Search
x

Vremea de primăvară se întoarce brusc. Temperaturile vor urca la 17 grade zilele următoare

Luna februarie a fost luna şocurilor termice. De la minus 20 de grade, am trecut la plus 20 de grade şi înapoi. După viscol şi ger polar însă, săptămâna începe cu o vreme ca de primăvară. De mâine, vom avea 10 grade, iar de mărţişor, 17 grade.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 22:24

Vezi și

Luna februarie a fost luna şocurilor termice. De la minus 20 de grade, am trecut la plus 20 de grade şi înapoi. După viscol şi ger polar însă, săptămâna începe cu o vreme ca de primăvară. De luni, vom avea 10 grade, iar de mărţişor, 17 grade.

Luna februarie a fost una atipică. Ne-a adus recorduri de căldură cum nu s-au mai văzut în 60 de ani, dar şi episoade de ger. România a fost traversată de un val de aer tropical, care a fost înlocuit, în câteva zile, de o masă de aer polar. În Timişoara, miercuri erau 13 grade, iar în weekend au fost temperaturi cu minus.

Începând de luni, temperaturile vor începe să crească în toată ţara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până vine primăvara, mai avem de trecut peste încă o noapte geroasă, duminică noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea de primăvară se întoarce brusc. Temperaturile vor urca la 17 grade zilele următoare