Antena Meniu Search
x

Vremea 1 decembrie. Prognoza meteo anunţă o zi geroasă

Vremea pe 1 decembrie este geroasă, a treia zi în care temperaturile sunt mai scăzute decât media perioadei. Prognoza meteo anunţă în schimb o uşoară încălzire la final de weekend. În Bucureşti, sâmbătă, vor fi minus 2 grade ziua.

Vremea pe 1 decembrie este geroasă, a treia zi în care temperaturile sunt mai scăzute decât media perioadei. Prognoza meteo anunţă în schimb o uşoară încălzire la final de weekend. În Bucureşti, sâmbătă, vor fi minus 2 grade ziua.

Noaptea de vineri spre sâmbătă: Vremea va fi geroasă. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări şi, posibil, fulguieli trecătoare în nord-estul şi sud-vestul ţării. Vântul va prezenta intensificări mai ales în prima parte a nopţii în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -15 şi -5 grade, mai scăzute în depresiuni până în jurul a -20 de grade.

Vremea 1 decembrie în ţară

Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -9 şi 2 grade, iar cele minime între -16 şi -4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -20 grade.

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi mai mult senin, dar în prima parte a zilei în nord-estul şi în extremitatea sud-sud-vestică a teritoriului, vor fi înnorări şi, pe arii restrânse, ceaţă posibil asociată trecător cu fulguieli, iar noaptea astfel de fenomene se vor semnala local în sudul şi estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări dimineaţa în zona Deltei Dunării. Presiunea atmosferica va scădea, însă la valori uşor mai mari decât cea normală.

Harta meteorologilor ANM cu vremea pe 1 decembrie

Uşoară încălzire a vremii duminică

Duminică, vremea va fi geroasă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării, apoi se va încălzi faţă de ziua precedentă, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul normelor în vest, nord-vest şi centru, precum şi în zonele de deal şi de munte, în timp ce în restul teritoriului vor fi în continuare mai coborâte. În regiunile sudice şi estice, în prima parte a zilei şi din nou noaptea, vor fi înnorări şi local ceaţă, posibil persistentă. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări în special în a doua parte a intervalului în vest şi nord-vest, însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. Conform ANM, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -12 şi 5 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade.

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 1 decembrie

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, dar va avea înnorări noaptea, când vor fi şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, la o valoare uşor mai mare decât cea normală.

Cum va fi sâmbătă la munte

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea, deşi valorile termice vor marca o creştere faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 1 decembrie. Prognoza meteo anunţă o zi geroasă