Antena Meniu Search
x

Vremea 30 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ger năprasnic de Sfântul Andrei

Vremea pe 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, este foarte geroasă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă chiar şi minime de minus 20 de grade în zone de depresiuni. În Bucureşti vor fi minus 2 grade în timpul zilei.

Vremea pe 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, este foarte geroasă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă chiar şi minime de minus 20 de grade în zone de depresiuni. În Bucureşti vor fi minus 2 grade în timpul zilei.

Noaptea de joi spre vineri: Valorile termice vor continua să scadă şi vor caracteriza o vreme geroasă în nord, nord-est şi centru şi local în sud. Temperaturile minime se vor încadra între -14 şi -3 grade, mai scăzute în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei. 

Vremea 30 noiembrie în ţară, de Sfântul Andrei

Vineri, de Sfântul Andrei, vremea va fi deosebit de rece în toate regiunile, local geroasă dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad, iar cele minime se vor încadra între -16 şi -4 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile extracarpatice unde trecător şi izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în sudul Moldovei şi al Banatului şi în jumătatea de est a Munteniei, unde rafalele vor fi de 45...55 km/h, iar pe litoral 60...70 km/h . Mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură, anunţă prognoza meteo. Presiunea atmosferica va scădea - dar tot la valori mari, de regim anticiclonic.

Harta ANM cu vremea pe 30 noiembrie

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 30 noiembrie

Conform ANM, în Capitală, vremea va fi deosebit de rece de Sfântul Andrei, geroasă noaptea. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător, posibil, fulguială. Presiunea atmosferica va scădea, dar la o valoare uşor mai mare decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Vremea va fi geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări izolate pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 30 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ger năprasnic de Sfântul Andrei