Antena Meniu Search
x

Vremea de 1 Decembrie. Prognoza meteo de Ziua Națională

Vremea de 1 decembrie 2018 este foarte rece în toată țara. E una dintre cele mai friguroase Zile Naționale din ultimii ani, anunță prognoza meteo.

Stradă cu zăpadă și vreme rece în București
Vremea pe 1 decembrie este foarte geroasă în toată țara - Mediafax Foto via Hepta

Vremea de 1 decembrie 2018 este foarte rece în toată țara. E una dintre cele mai friguroase Zile Naționale din ultimii ani, anunță prognoza meteo.

Temperaturile pe 1 decembrie sunt foarte scăzute din cauza unui val de aer siberian care a început să-și facă simțită prezența încă de miercuri.

Vremea de 1 decembrie în România

Sâmbătă, de 1 decembrie, de Ziua Națională, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, exceptând extremitatea de nord-est şi cea sud-sud-vestică, unde va fi nebulozitate joasă de tip stratiform, condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură şi izolat fulguieli.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în deltă. Conform ANM, temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi 3 grade, iar cele minime între -15 şi -4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo de 1 decembrie în București

Vremea va fi în continuare, deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -10 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea de 1 Decembrie. Prognoza meteo de Ziua Națională