Antena Meniu Search
x

Vremea 1 noiembrie. Ceaţă dimineaţa şi seara şi temperaturi mai scăzute. Minimele ajung şi la -5 grade

Vremea continuă să fie răcăroasă, iar ceaţa nu va lipsi dimineaţă şi seara. Minimele ajung şi la - 5 grade. Iată prognoza pentru 1 noiembrie.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 16:10

La noapte, cerul va fi mai mult senin în regiunile intracarpatice, în timp ce, în restul zonelor nebulozitatea joasă va persista, iar pe arii restrânse, trecător se vor semnala ploi slabe sau burniţă, cu o probabilitate mai mare în sud-estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, trecător şi în nordul Moldovei şi la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Pe alocuri, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

Vremea 1 noiembrie în ţară

În regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă se va menţine în cea mai mare parte a intervalului, iar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului, cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopţii, devenind favorabil ploii slabe local în Banat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, la munte, iar în prima parte a intervalului şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat va fi ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea.

Pe acelaşi subiect

Vremea 1 noiembrie în Capitală

La noapte, cerul va fi noros şi vor fi condiţii de burniţă sau de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 7...9 grade.

Cerul va fi mai mult noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă, cu o probabilitate mai mare în timpul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 5...7 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 1 noiembrie la munte

În Carpaţii Meridionali şi Orientali vor fi înnorări temporare şi mai ales pe parcursul zilei, izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă. În restul zonei montane, cerul mai mult senin ziua, se va înnora treptat, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va avea local intensificări, în special pe creste. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 1 noiembrie. Ceaţă dimineaţa şi seara şi temperaturi mai scăzute. Minimele ajung şi la -5 grade