Antena Meniu Search
x

Vremea 10 noiembrie. Temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă. Minimele ajung şi la - 12 grade

Vremea continuă să fie deosebit de rece pentru această perioadă, în special dimineaţa şi seara. Ploile vor mai scădea în intensitate, însă minimele vor fi şi de -12 grade. Iată prognoza meteo pentru 10 noiembrie.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 14:33

Vremea 10 noiembrie. Temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă. Minimele ajung şi la - 12 grade - Shutterstock

La noapte, cerul va fi variabil în vestul şi nord-vestul ţării, dar parţial noros în rest, unde izolat se vor semnala ploi slabe. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, pe arii restrânse vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, iar la altitudini mari lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde zăpada va mai fi spulberată şi în general de 40...50 km/h pe litoral, iar spre dimineaţă şi în sudul Banatului. Temperaturile minime mai scăzute comparativ cu noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 4 grade. Mai ales spre sfârşitul intervalului se va semnala ceaţă, cu o probabilitate mai mare în regiunile intracarpatice şi în cele sud-vestice.

Vremea 10 noiembrie în ţară

Vremea va fi rece pentru această dată, mai ales dimineaţa şi noaptea. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, posibil sub -10...-12 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest. Cerul va fi senin în zonele de munte, iar în rest variabil, cu unele înnorări mai ales în prima parte a intervalului în nordul Olteniei, al Munteniei şi în sudul Banatului, unde izolat vor mai fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în sudul Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depãşi 60...70 km/h, iar trecător şi în Moldova şi pe litoral. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă.

Vremea 10 noiembrie în Capitală 

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă, mai scãzută decât în noaptea precedentă, va fi de 1...3 grade.

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de -3...0 grade. Mai ales noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va fi aproape staţionară la o valoare considerabil mai mare decât cea normală.

Vremea 10 noiembrie la munte

Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali, îndeosebi cele vestice, unde rafalele vor depãşi 60...70 km/h. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 10 noiembrie. Temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă. Minimele ajung şi la - 12 grade