Antena Meniu Search
x

Vremea 11 decembrie. Prognoza meteo anunţă ploi, lapoviţă şi ninsoare

Vremea pe 11 decembrie începe să se răcească faţă de zilele trecute, dar valorile termice rămân în media acestei perioade. Prognoza meteo anunţă că, în multe regiuni din jumătatea nordică, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Vremea pe 11 decembrie începe să se răcească faţă de zilele trecute, dar valorile termice rămân în media acestei perioade. Prognoza meteo anunţă că, în multe regiuni din jumătatea nordică, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. În Bucureşti vor fi maximum 4 grade.

Noaptea de luni spre marţi: Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice, în marea lor majoritate, se vor situa uşor peste cele normale în această perioadă din an. Se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în zonele montane, local mixte în nordul, centrul şi nord-estul teritoriului şi mai ales ploi, pe arii retrânse, în sud. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 3 grade. Pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

Vremea 11 decembrie în ţară

Marţi, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii în vestul şi nord-vestul ţării, local în centru şi sud-est şi doar izolat în rest. Acestea vor fi mixte pe parcursul zilei, însă se vor transforma treptat în lapoviţă şi mai ales ninsoare noaptea. La munte va ninge. Pe suprafeţe mici va fi polei şi gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări la munte, precum şi în regiunile sud-vestice şi pe litoral. Prognoza meteo estimează că regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, cu maxime între 0 şi 7 grade, iar minime între -7 şi 1 grad. Presiunea atmosferica va creşte uşor, spre normalul baric.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo în Bucureşti pe 11 decembrie

În Capitală, ANM prognozează că vremea va fi în general închisă, iar regimul termic apropiat de cel normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Temporar se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, iar trecător lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2...4 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad. Presiunea atmosferica va creşte de la o valoare mai mică decât cea normală, la una apropiată de aceasta.

Cum va fi marţi la munte

Vremea va fi deosebit de rece în zona de munte, geroasă local dimineaţa şi noaptea.Temporar va ninge în Carpaţii Ocidentali şi Meridionali şi pe arii restrânse în Carpaţii Orientali, iar cu totul izolat vor fi condiţii de formare a gheţuşului. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în masivele sudice, viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 11 decembrie. Prognoza meteo anunţă ploi, lapoviţă şi ninsoare