Antena Meniu Search
x

Vremea 11 februarie - 11 martie 2019. ANM a emis prognoza meteo pentru începutul primăverii

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 februarie - 11 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul primăverii. 

Vremea 11 februarie - 11 martie 2019. ANM a emis prognoza meteo pentru începutul primăverii - Observator.tv

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 februarie - 11 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul primăverii. 

Potrivit meteorologilor ANM, vremea în prima jumătate a lunii martie va fi mai rece în regiunile estice și nord-estice. În restul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 11 - 18 februarie 2019

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Vremea 18 - 25 februarie 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Prognoza meteo 25 februarie - 4 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice și nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile din sud-estul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Vremea 4 - 11 martie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei săptămâni în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în extremitatea de vest și de nord-vest a teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea 11 februarie - 11 martie 2019. ANM a emis prognoza meteo pentru începutul primăverii