Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 12 iulie 2022. Se răcește în regiunile nordice și centrale, temperaturile maxime nu depășesc 29 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 12 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 16:04

În regiunile nordice și centrale, dar și la munte, regimul termic va fi caracterizat de valori mai mici decât cele normale datei, vor fi înnorări temporare și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Punctiform se pot acumula cantități de apă mai însemnate. În restul zonelor, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste, în prima parte a intervalului în extremitatea de sud-vest, dar și asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud și sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 17 grade. Dimineața, izolat va fi ceață.

Prognoza meteo București

Regimul termic va fi caracterizat de valori comparabile cu cele din intervalul anterior, astfel maxima se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar temperatura minimă va fi de 13...14 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea se va menține răcoroasă și în general instabilă. Vor fi înnorări temporare și local se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, iar punctiform se vor putea acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe creste.

Vremea pe litoral

Vremea va fi răcoroasă, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 și 24 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 12 iulie 2022. Se răcește în regiunile nordice și centrale, temperaturile maxime nu depășesc 29 de grade Celsius