Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade

Se va încălzi uşor în aproape toată ţara, astfel cã valorile termice vor deveni normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, parţial noros la începutul zilei în jumătatea de est a ţării, dar cu probabilitate redusă de ploaie. Iată prognoza meteo pentru 13 aprilie. 

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 16:31

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri în special în prima parte a nopţii în centru, est şi sud-est unde pe arii restrânse vor fi ploi, care în Muntenia şi în Dobrogea vor avea şi caracter de aversã, posibil însoţite de descãrcãri electrice. La peste 1700 m, cu precãdere în Munţii Fãgãraş şi Bucegi, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la altitudini mari în Carpaţii Meridionali. Îndeosebi spre dimineaţã, pe alocuri se va forma ceaţã, cu probabilitate mai mare în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade.

Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade

Vremea 13 aprilie în ţară

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi, astfel cã valorile termice vor deveni normale pentru a doua decadã a lunii aprilie, iar în sud şi sud-vest se vor situa uşor peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, parţial noros la începutul zilei în jumãtatea de est a ţãrii, dar cu probabilitate redusã de ploaie, iar noaptea se va înnora în regiunile vestice unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi la munte, în a doua parte a intervalului.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12 grade în Dealurile de Vest. Izolat se va semnala ceaţã, în primele ore în special în regiunile intracarpatice, iar spre sfârşitul intervalului în centru şi est. Presiunea atmosferică intai va creste usor, apoi va scadea dinspre vest - fluctuatii la valori joase, incat regimul baric se va mentine ciclonic.

Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade

Vremea 13 aprilie în Capitală 

La noapte, vremea va fi predominant frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimã va fi de 4...7 grade. Presiunea atmosferică va creste nesemnificativ, astfel avand in continuare valori mai mici decat cea normala.

Vremea va fi caldã, cu o maximã termicã de 22...24 de grade, dar şi instabilã spre searã. Cerul, mai mult senin la începutul zilei, va avea înnorãri accentuate cãtre orele serii şi la începutul nopţii când probabilitatea pentru averse şi descãrcãri electrice va fi relativ ridicatã. Vântul va sufla slab şi moderat, iar minima nopţii va fi de 7...9 grade. Presiunea atmosferică va mai creste, dar tot foarte putin.

Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade

Vremea 13 aprilie la munte

Cerul va fi variabil cu unele înnorãri, însã probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe creste. Valorile termice vor fi în creştere.

Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 13 aprilie. Se încălzeşte în aproape toată ţara. Maxime şi de 21 de grade