Antena Meniu Search
x

Vremea 15 august - 12 septembrie 2022. De marți, revine canicula în aproape toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 august - 12 septembrie 2022. Potrivit specialiștilor, de marți, revine canicula în aproape toată țara.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 10:37

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 15 august - 12 septembrie 2022. De marți, revine canicula în aproape toată țara - Observator

ANM a emis vineri, 12 august, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

"Vremea se va încălzi pe parcursul săptămânii viitoare, mai ales din 16 - 17 august.

Valorile termice vor trece de 35 grade în Banat, Crişana, Oltenia, Muntenia Dobrogea continentală și în sudul Moldovei. În aceste regiuni și disconfortul termic se va menţine ridicat. Ploile vor fi prezente în estul țării dar și în zonele montane", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 15 - 22 august 2022

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va în general excedentar în jumătatea estică a țării, precum și la munte, dar și local deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Vremea 22 - 29 august 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

 Prognoza meteo 29 septembrie - 5 septembrie 2022

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru a cest interval, în toate regiunile.

Vremea 5 - 12 septembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » Vremea 15 august - 12 septembrie 2022. De marți, revine canicula în aproape toată țara