Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 19 iunie 2022. Zi senină și călduroasă, cu temperaturi maxime de 32 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 18.06.2022, 15:58

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, devenind local călduroasă în zonele de câmpie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând a doua parte a zilei, când în sud, sud-est și la munte vor fi unele înnorări, dar numai izolat în Carpații Meridionali și Dobrogea se pot semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 6...7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 19...20 de grade în Dealurile de Vest și în deltă.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și va deveni călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 13...16 grade, cu cele mai scăzute valori în zona periurbană.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază, însă numai izolat în Carpații Meridionali se pot semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 20 de  grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Vremea » Vremea 19 iunie 2022. Zi senină și călduroasă, cu temperaturi maxime de 32 de grade Celsius