Antena Meniu Search
x

Vremea 19 septembrie. Revin ploile, iar temperaturile scad

Vremea se răceşte în jumătatea nordică a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe izolate, noaptea, mai ales în sud-vest. Iată prognoza meteo pentru 19 septembrie.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 21:54

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, unde pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor depăşi 70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade pe litoral. În zonele depresionare vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 19 septembrie în ţară

 

În regiunile din jumătatea nordică a ţării se vor înregistra valori de temperatură mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă din an, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua pe arii restrânse. În restul zonelor, regimul termic va fi în continuare caracterizat de temperaturi în jurul celor specifice datei, uşor chiar mai mari local în cele sudice şi sud-estice; cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe izolate, noaptea, mai ales în sud-vest. Pe parcursul zilei temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă va sufla tare, cu peste 70 km/h. Noaptea vântul va slãbi semnificativ în intensitate urmând a sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 13 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 17 grade. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferică se va mentine la valori joase, de regim slab ciclonic.

Vremea 19 septembrie în Capitală 

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul se va intensifica treptat pe parcursul zilei când la rafală se vor înregistra viteze în general de 45...50 km/h, apoi va diminua în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade. Presiunea atmosferică va fi aproape stationara la o valoare mai mică decât cea normală.

Vremea 19 septembrie la munte

Valorile termice vor mai scădea uşor faţă de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, iar pe arii restrânse va ploua. Vântul va avea intensificări, mai ales pe parcursul zilei şi îndeosebi în zona înaltă, unde va sufla tare, cu peste 70 km/h.

Vremea 19 septembrie pe litoral

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare ziua (cu rafale, în general, de 40 - 50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade, iar cele minime între 15 şi 17 grade. Temperatura apei mării va fi de 19...21 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » Vremea 19 septembrie. Revin ploile, iar temperaturile scad