Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 2 - 30 septembrie 2024. Nou val de căldură la început de toamnă. Urmează temperaturi de peste 35 de grade Celsius

Administraţia Națională de Meteorologie a emis vineri, 30 august, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 - 30 septembrie 2024. Potrivit specialiștilor, în prima lună de toamnă se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 08:09

Vremea 2 - 30 septembrie 2024. Nou val de căldură la început de toamnă. ANM anunță temperaturi de peste 35 de grade - Observator

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 30 august, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 - 30 septembrie 2024.

"Pe parcursul săptămânii viitoare, vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor din țară. Cele mai ridicate valori termice sunt prognozate în vest şi sud-vest, unde va fi caniculă și disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și averse în regiunile montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 29 şi 36 de grade, caracterizând un regim termic peste normalul perioadei", spun specialiștii de la ANM.

Prognoza meteo 2 - 9 septembrie 2024

Articolul continuă după reclamă

mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale.

Pe acelaşi subiect

Vremea 9 – 16 septembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa peste normele climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile vestice.

Prognoza meteo 16 – 23 septembrie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa ușor peste mediile climatologice.

Vremea 23 – 30 septembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru ultima săptămână a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara, au precizat meteorologii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Vremea » Vremea 2 - 30 septembrie 2024. Nou val de căldură la început de toamnă. Urmează temperaturi de peste 35 de grade Celsius