Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 20 aprilie 2022. Rămâne în continuare frig în toată țara

Vremea 20 aprilie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 20 aprilie.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 15:37

În noaptea de marți spre miercuri vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații pe arii restrânse în vest, sud-vest și sud-est și cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și ninsori la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. Local în centru și pe alocuri în nord și în dealurile sudice se va produce brumă.

Cum va fi vremea miercuri 20 aprilie 2022

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice datei în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în jumătatea sudică a țării și pe arii mai restrânse în rest. Izolat, cu o probabilitate mai mare în Dobrogea, cantitățile de apă pot depăși 15...20 l/mp. La munte vor fi mai ales ninsori și se va mai depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, în special pe crestele Carpaților Meridionali, iar trecător și cu viteze mai mici și pe litoral.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice datei. Cerul va avea înnorări, cu probabilitate mai mare de ploaie pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.  Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice datei. Cerul va fi temporar noros, se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va mai depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în special pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 20 aprilie 2022. Rămâne în continuare frig în toată țara