Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 25 aprilie. Vreme rece în Maramureș și Moldova, temperaturi maxime de 20 de grade în sudul țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 25 aprilie. Vremea va fi rece pentru această dată calendaristică, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 10 grade Celsius în Maramureș și 20 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.04.2021, 15:45

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de sâmbătă spre duminică vremea va fi rece, îndeosebi în regiunile intracarpatice și în zonele depresionare, unde spre dimineață, pe arii restrânse se va produce brumă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul și estul țării, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, iar la munte de precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu valori ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

Vremea duminică 25 aprilie

Vremea va fi rece pentru această dată în regiunile nordice și nord-estice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă, iar începând din orele după-amiezii temporar se vor semnala precipitații - ploi în zonele joase de relief și mai ales ninsori în nordul Carpaților Orientali. În restul țării, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza, în special în zonele de deal și de munte, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 60...70 km/h și, trecător, în nord-vestul, centrul și estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Maramureș și 20 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, iar mai ales în regiunile intracarpatice, vor mai fi condiții de brumă.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 6...7 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 3 grade.

Vremea București

Vremea în București, 25 aprilie

Observator

Vremea la munte

Vremea se va menține relativ rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, iar, începând din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător mixte. în nordul Carpaților Orientali vor predomina ninsorile.

Vremea la munte

Vremea la munte, 25 aprilie 2021

Observator

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 60...70 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 25 aprilie. Vreme rece în Maramureș și Moldova, temperaturi maxime de 20 de grade în sudul țării