Antena Meniu Search
x

Vremea pe 25 octombrie. Prognoza meteo anunță căldură în vestul țării

Vremea pe 25 octombrie 2019 este foarte caldă în vest, în timp ce în est temperaturile sunt la valoarea perioadei. Maxima zilei de vineri este estimată la 28 de grade Celsius.

de Redactia Observator

la 24.10.2019, 17:51

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 25 octombrie în țară

Ziua de vineri e foarte apropiată din punct de vedere termic față de joi. Meteorologii estimează că în zonele de câmpie din est și sudul României ceața va influența evoluția vremii, iar temperaturile vor fi mai scăzute față de jumătatea vestică, fiind în general în media acestei perioade de octombrie. Fenomenul de ceață va fi prezent în special noaptea și dimineața, urmând ca în timpul zilei să fie senin. În restul țării va fi foarte cald, mai ales după-amiaza.

Temperaturile maxime ale zilei vor fi la nivelul țării între 16 - 28 de grade, cu valori mai mici în zonele în care ceața va fi persistentă. Noaptea, minimele se vor încadra între 2 - 14 grade. Presiunea atmosferică e în creștere și va depăși ușor valorile normale.

Harta cu vremea în țară pe 25 octombrie

Prognoza meteo în București

Vremea va fi senină în cursul zilei în Capitală, însă noaptea și dimineața se va semnala ceață, iar vântul va sufla slab. ANM estimează că vor fi maxime de aproximativ 19 - 20 de grade Celsius. Minimele în București vor coborî la 8 grade. Presiunea atmosferică va fi ușor peste valorile obișnuite în acest sezon.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat cu informații furnizate redacției Observator de către Administrația Națională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Vremea pe 25 octombrie. Prognoza meteo anunță căldură în vestul țării