Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 27 august 2022. Valul de căldură va persista în cea mai mare parte a teritoriului

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 august 2022.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 15:42

Valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării. Pe arii restrânse la câmpie va fi caniculă, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, când izolat vor fi averse slabe, trecător însoțite de descărcări electrice cu precădere în zona de munte. Seara și noaptea cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 11 și 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Valul de căldură va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități.  Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, când izolat vor fi averse slabe, trecător însoțite de descărcări electrice, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. În depresiuni și pe văi vor mai fi condiții de ceață. Valorile termice nu vor avea variații față de intervalul precedent.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă și cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 31 de grade, iar cele minime între 21 și 23 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25...27 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 27 august 2022. Valul de căldură va persista în cea mai mare parte a teritoriului