Antena Meniu Search
x

Vremea 27 februarie - 27 martie 2023. Început de primăvară cu frig în majoritatea zonelor și ninsori la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 februarie - 27 martie 2023. Specialiștii anunță o posibilă încălzire va fi din data de 4 - 5 martie cu temperaturi maxime care să atingă valori de 15 grade în sud, sud-vest, sud-est

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 09:15

Vremea 27 februarie - 27 martie 2023. Început de primăvară cu frig în majoritatea zonelor și ninsori la munte

ANM a emis vineri, 17 februarie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

"Final de iarnă, început de primăvară cu vreme friguroasă în Moldova, nordul și estul Transilvaniei, Maramureș și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 11 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade. Pe parcursul săptămânii viitoare vor fi precipitaţii mai însemnate cantitativ în Oltenia, Muntenia, zonele montane. La munte vor predomina mai ales ninsorile. O posibilă încălzire va fi din data de 4 - 5 martie cu temperaturi maxime care să atingă valori de 15 grade în sud, sud-vest, sud-est", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 27 februarie - 6 martie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Pe acelaşi subiect

Vremea 6 - 13 martie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 13 - 20 martie 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, mai ales în cele sudice.

Vremea 20 - 27 martie 2023

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi exedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 27 februarie - 27 martie 2023. Început de primăvară cu frig în majoritatea zonelor și ninsori la munte