Antena Meniu Search
x

Vremea 20 februarie - 20 martie 2023. Final de iarnă cu temperaturi de primăvară. Urmează maxime de 18 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 20 februarie - 20 martie 2023. Potrivit specialiștilor, săptămâna viitoare vom avea vreme caldă în majoritatea zonelor din țară. Așteptăm temperaturi maxime care să treacă de 15... 16 grade Celsius în sud, sud-est, sud-vest. 

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 09:39

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 20 februarie - 20 martie 2023. Final de iarnă cu temperaturi de primăvară. Sunt așteptate maxime de 18 grade Celsius - Observator

ANM a emis vineri, 17 februarie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

"Vreme caldă în majoritatea zonelor din țară cu o ușoară răcire la începutul săptămânii viitoare în jumãtatea de nord a țării. Așteptăm temperaturi maxime care să treacă de 15... 16 grade Celsius în sud, sud-est, sud-vest. Precipitaţii în regiunile centrale, nord-vestice, dar mai ales ales în zonele montane. La munte vor predomina ninsorile, unde se va depune strat nou de zăpadă la peste 1800 metri altitudine", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 20 - 27 februarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, nordvestice, dar mai ales ales în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Pe acelaşi subiect

Vremea 27 februarie - 6 martie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 6 - 13 martie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 13 - 20 martie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință în general excedentară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea 20 februarie - 20 martie 2023. Final de iarnă cu temperaturi de primăvară. Urmează maxime de 18 grade Celsius