Antena Meniu Search
x

Vremea 27 iunie - 25 iulie. Căldură mare în România, în luna iulie. Temperaturi resimțite chiar și de 40 grade Celsius

În următoarele patru săptămâni, vremea va fi călduroasă în mare parte din țară cu ploi slabe cantitativ, astfel deficitul de apă din sol se va menţine accentuat și pentru următoarea perioadă. Posibile ploi în cantități normale în Dobrogea, estul Munteniei, sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor atinge valori de 34... 36 grade la umbră cu posibile valori resimţite de 40 grade, iar disconfortul termic va fi ridicat.

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 10:20

Vremea 27 iunie - 25 iulie. Căldură mare în România
Vremea 27 iunie - 25 iulie. Căldură mare în România - Shutterstock

Prognoza meteo 27 iunie - 4 iulie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și nord-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele centrale, nordice și la munte. Excepție va face sud- estul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 4 - 11 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo 11 - 18 iulie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 18 - 25 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Vremea » Vremea 27 iunie - 25 iulie. Căldură mare în România, în luna iulie. Temperaturi resimțite chiar și de 40 grade Celsius